Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Ayvalık Prefabrik Havuz Yapımı

05.08.2019

Serdar Bey son zamanların popüler tatil  kenti Ayvalık’ta prefabrik havuz yapımı ve liner kaplama ile internette bilgi toplarken internet sitemiz üzerinden bize ulaştı.
 
Serdar Bey prefabrik havuzların avantajlarını ve betonarme havuzlarda yaşanan problemleri çok iyi araştırdığını belirten Serdar Bey prefabrik havuz modelleri ve prefabrik havuz yapımı hakkında bilgi istedi.
 
Kendisine prefabrik havuz fiyatları ve prefabrik havuz yapımını anlattığımız zaman bu kadar kısa sürede ve uygun fiyata beklemediğini belirten ve şaşkınlığını gizleyemeyen Serdar Bey prefabrik havuz modellerimizi sordu. İki tip havuz modelimizi kendisine anlattıktan ve yerinde prefabrik havuz referanslarımızı gösterdikten sonra Serdar Bey 10 x 5 x 1,50 ölçülerindeki panel havuzumuzu tercih etti.
 
Havuz alt yapı projesini gönderdikten sonra ve yer hazırlandıktan sonra ekibimiz havuzun kurulumunu 2 gün içerisinde tamamlayıp Serdar Bey’e teslim etti. Serdar Bey havuzunda çocuklarıyla  güvenle ve hijyenik bir ortamda yüzebilmek için Tuz Klorinatörü’nü de alarak havuzunu kimyasal klor ve etkilerinden arındırdı. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat