Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Datça Prefabrik Havuz Tuna Bey

21.10.2019

Datça’da ikamet eden Tuna Bey sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizimle iletişime geçti ve beğenmiş olduğu prefabrik havuz hakkında bilgi istedi.
 
Tuna Bey 5 x 10 x 1,50 ölçülerindeki prefabrik oval havuz modelinin kendi bahçesine uygun olduğunu ve bu doğrultuda kendisine prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz fiyatları hakkında bilgi vermemizi istedi. Havuzumuz anlatırken Tuna Bey prefabrik havuzların en büyük özelliği olan liner kaplamayı oldukça beğendi. Anti bakteriyel yapısı ve % 100 su sızdırmaz yapısı sayesinde su kaçağı problemiyle uğraşmayacak olması Tuna Bey’i oldukça memnun etti. Prefabrik havuz yapımı için gerekli ortam hazırlandıktan sonra ekibimiz kurulum için soluğu Tuna Bey’in evinde aldı.
 
Tuna Bey kısa sürede yapımı tamamlanan prefabrik havuzunu su perdesi aksesuarı ile taçlandırarak havuz keyfini arttırdı. Tuna Bey prefabrik havuz yapımının kısa sürede mükemmeli bir şekilde teslim edilmesi sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Tuna Bey prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını diler ARMA HAVUZ’u tercih ettiği için teşekkür ederiz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat