Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

DRAGOS'a Liner Kaplama

09.11.2019

ONUR BEY DRAGOS LİNER KAPLAMA
 
Dragos’ta ikamet eden Onur Bey 2 yıl önce yaptırmış olduğu betonarme havuzunda su kaçağı olduğunu ve bu yüzden günde yaklaşık 4-5 ton arası su kaçağı olduğu şikayetiyle tarafımıza ulaştı.
 
Yaptığımız keşif sonrasında havuz yapımı sırasına iyi bir izolasyon yapılmadığı ve sismik hareketlerden dolayı derzlerde kılcal çatlaklar oluştuğunu tespit ettik. Onur Bey’ e havuzun tekrar izolasyon yapılması ve fayansların tekrar yapılması gerektiğini söyledik.
 
Onur Bey farklı bir çözüm aramamızı isteyince biz kendisine liner kaplama yapılması durumunda % 100 sızdırmazlık sağlayacağını ve derz oluşumu olmadığından pürüzsüz yüzeyi sayesinde bakteri ve mikrop oluşmayacağını anlattık ve yapım süresinin ne kadar kısa olacağını anlattığımız Onur Bey kaçak derdinden kurtulmak için hemen liner kaplama işlemi yapmamız istedi. Söküm şap ve sıva işleri tamamlandıktan sonra 1,5 mm kalınlığındaki linerımızı havuzda uygulamaya başladık.
 
Liner kaplama yerinde özel robotlarla ısıl işlem uygulanarak birbirlerine kaynatılarak uygulanan bir yöntemdir. Su kaçağına kesin çözüm sağlar. Liner kaplama işlemi tamamlandıktan sonra Onur Bey bize teşekkür ederek liner kaplama uygulamamızdan çok memnun kaldığını ve kendisini bu probleminden kurtardığımız için çok teşekkür etti.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat