Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Bodrum Prefabrik Havuz Yapımı Can Bey

07.06.2020

İnternette Bodrum'daki yazlığım için havuz ararken Arma Havuz Firması na ulaştım. Prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz fiyatları için bilgi aldığım sırada bana yaklaşımları ve çözüm odaklı olmaları aynı zamanda işlerini mimarlarıyla koordineli bir şekilde yönlendirmeleri beni oldukça memnun etti.

Arma Havuz'un İzmir şubesinde görevli Murat Bey'in ılımlı tavrı ve çözüm odaklı yaklaşımları beni Arma Havuz'u seçmemi sağladı. Prefabrik havuz yapımı ve liner kaplama ile ilgili olumlu olumsuz bir çok yorum almıştım. Fakat Arma Havuz'un referans ve daha önceki müşterileriyle yapmış olduğum görüşmeler sonrasında prefabrik havuz yapımı konusunda bir endişem kalmadı.

Murat Bey'in keşfi sonrasında 1200 x 600 x 150 ölçülerindeki prefabrik oval havuz modelini uygulamaya karar verdik. Altyapısını mimar Şefik Bey'in projesi doğrultusunda koordineli bir şekilde yürüttüğümüz ve montajını yapan teknik ekip arkadaşlar sayesinde sorunsuz bir şekilde prefabrik havuz yapımı tamamlandı. Fİber merdiven ve su perdesi ürününde alarak havuzumuza şık ve estetik bir görüntü sağladı. Bu süreçte bana her konuda sabırla destek olan Arma Havuz ailesine teşekkür ederim.

WhatsApp chat
WhatsApp chat