Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Hadımköy'de Prefabrik Havuz Yapımı

02.09.2020

Hakan Bey yeni almış olduğu villasını tadilata soktuğunu ve bununla beraber bahçesine bir prefabrik havuz yapımı ihtiyacı olduğunu ve prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz maliyetleri ile ilgili araştırma yaparken daha önce bir çok projeye imza atığımız sitesindeki komşusu vesilesiyle tarafımıza ulaştı.

 

Yapmış olduğumuz keşif ve gösterdiğimiz referanslar doğrultusunda 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik oval havuzumuz için kendisiyle anlaştık. Alt yapı uygulamasınıda firmamızın üstlendiği yeni projemiz için çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. 7 günde yapımını tamamladığımız prefabrik havuz un yanında tuz cihazı, fiber merdiven ve su perdesi ürününüde satın alarak havuz keyfinin arttırdı.

 

Prefabrik havuzun yapım sırasındaki kolay montaj uygun maliyet ve % 100 su sızdırmazlık sağlayan liner kaplama uygulaması ile hem ekonomik hemde çok daha sağlıklı bir havuza sahip oldu. Kendisine bize güvendiği ve firmamızla çalışmaya tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz

WhatsApp chat
WhatsApp chat