Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Yapımı Ahmet Bey Niğde

06.11.2020

Son yıllarda oldukça aktif olduğumuz bölgelerden bir tanesi olan Niğde Aksaray bölgesinde yeni yaptırdığı bağ evi projesi için havuz arayışında olduğunu ve bizimde gerek bölgeyi bilmemiz gerekse o bölgedeki referanslarımızdan aldığı bilgiler doğrultusunda bizimle iletişime geçti ve prefabrik havuz arayışında olduğunu ve o bölgede kurulum yapmamızdan dolayı bizimle program yapıp keşif için bahçesine davet etti. Yaptığımız keşif sonrası oldukça geniş bir bahçesi olmasından dolayı 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik oval havuz yapımı için anlaşmaya vardık.

 

Hazırladığımız alt yapı projesini başarılı bir şekilde uygulayan Ahmet Bey prefabrik havuzun kurulumu için gerekli ortamı sağlamış oldu. Prefabrik havuz yapımı nı 2 günde tamamlayan kurulum ekibimiz prefabrik havuzu çalışır durumda kendisine teslim etti.

 

Daha önce almış olduğu havuz fiyatları nın oldukça maliyetli olması ve uzun sürede yapılacağının söylenmesi Ahmet Bey'i oldukça tedirgin etmişti. Fakat prefabrik havuzların uygun fiyat avantajları ve kısa süren şantiye sürecinden sonra boşuna endişelendiğini anladı ve firmamıza vermiş olduğu sözleri süresinde ve doğru şekilde yerine getirdiği için teşekkür etti.

 

Arma Havuz Firması olarak Ahmet Bey'e teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat