Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Her Talebe Uygun Havuz Modelleri

13.12.2020

Kişiler bulundukları alan ya da hayalleri doğrultusunda farklı havuz modelleri dileğinde bulunmaktadır. Araştırmalar neticesinde de edinilecek bilgiler doğrultusunda firmamıza gelen model istekleri değişiklik gösterir. Seneler içerisinde bulunduğumuz sektörde farklı havuz sistemleri üretimi gerçekleştirdik. Gelişimi sürekli hedeflediğimizden müşterilerimize de bu anlamda seçenekleri geniş sunmaya çalıştık.

 

Havuz yapımı sırasında kolaylık sağlamak ve aynı zamanda profesyonel bir çalışma ortaya koymayı önemsiyoruz. Müşterilerimizin bize olan güvenini elde ettikten sonra sonuç dolayısıyla mutlu olmaları en büyük arzumuzdur. Hayalleri süsleyen havuz modelleri ne olursa olsun en iyisini ortaya koymak adına planlı ve programlı çalışmalar sürdürmeye devam etmekteyiz. Üstelik herhangi bir aksama ya da ekstra ücret talebimiz bulunmamaktadır.

 

Havuz fiyatları bu anlamda modellere göre değişiklik göstermektedir. Havuz yapımı sırasında bulunan boyut, kullanılacak kaplama yöntemleri ve dekorasyon malzemeleri fiyatı belirlememizde etkili olmaktadır. Firma olarak her bütçeye uygun havuz sistemi geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Dilediğiniz doğrultusunda sizlere sunacağımız ücretler sektöre nazaran oldukça uygun olmaktadır. Aynı zamanda işlem sonunda herhangi bir sürpriz fiyatlandırma oluşturmamaktayız.

 

Eğitimli ve profesyonel çalışma prensibine sahip çalışanlarımız tarafından birbirinden farklı havuz modelleri, modeline uygun olarak havuz fiyatları doğrultusunda ortaya koymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz modeller arasında:

  • Panel havuz,
  • Prefabrik havuz,
  • Hazır havuz,
  • Zemin üstü havuz,
  • Amerikan model,
  • Betonarme havuzlar bulunur.

Bizlere yönelteceğiniz havuz modeli doğrultusunda kısa sürede çalışmalara başlayarak en uygun yöntemlerle çalışmalarımızı sonlandırıyoruz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat