Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama ile Havuzlarınız Daha Hijyenik!

20.12.2020

Havuz yapımı sırasında liner kaplama oldukça önemli ve hayati önem taşımaktadır. Yapılması tercih edilen liner sistemi sağlık açısından önemli olduğu kadar aynı zamanda dekoratif özellikleri de bünyesinde barındırmaktadır. Kaplama havuzun iç ve çevre kısımlarına uygulanmaktadır. Uygulaması çok uzun sürmemekle birlikte kaliteli havuz firması tarafından gerçekleştirildiğinde daha iyi sonuçlar elde edilir.

Liner kaplama, anti bakteriyel özelliğe sahip olduğu için, havuz içinde yosunlaşma ve bakteri oluşumu görülmez. Yapısı itibarı ile havuzun su kaçırmasını yüzde yüz önleyen liner istenilen renk ve desende olabilir.

Gerçekleştirilmesi hedeflenen havuz modelleri içerisinde kaplamalar da önem taşır. Kaplamalar, teknoloji ve inşaat sektörünün gelişimi ile popülerlik kazanmıştır. Liner kaplama yöntemi de bu anlamda havuzlar için vazgeçilmez olmuştur. Kaplama sayesinde havuzların içerisinde bulunan sular her zaman temiz kalmaktadır. Hijyenik havuz yapımı doğrultusunda herhangi bir sağlık probleminin çıkması mümkün değildir.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat