Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Ecrin Hanım için Prefabrik Havuz Yapımı Gerçekleştirdik

05.05.2021

Yaz döneminin gelmesi ile birlikte yaşadığı alanda değişikliğe gitmek isteyen İstanbul'dan Ecrin Hanım’a havuz yapımı ve çevre düzenlemesi konusunda yardımcı olduk. Havuz yaptırarak bulunduğu yaşam alanında kişiselleştirme ve aynı zaman estetik görünüm elde etmek isteyen Ecrin Hanım bu konuda Arma Havuz firmamızı tercih ederek en doğru adımı attı. Kendisinin tüm istekleri titizlikle dinlenerek yerine getirildi.

 

İstanbul ilinin Bebek ilçesinde geniş bahçeli bir evde yaşayan Ecrin Hanım bahçesinin görünümünden sıkılmış olacak ki firmamız ile irtibata geçti. Uzun zamandır yaptırmayı düşündüğü havuz yapımı konusunda karar verdikten sonra firmamızla iletişime geçerek kısa sürede havuz modelleri konusunda karar verdi. Kendisine prefabrik havuz yapımı konusunda aktardığımız imkanlar ve avantajlar neticesinde bu yöntem ile bahçesine uygun olan modeli birleştirerek yapımına başladık.

 

Yaz mevsiminin giderek yaklaşması ile birlikte en kısa zamanda teslim almak istediğini belirten Ecrin Hanım’ın elbette isteklerini kırmadık. Firma olarak 7 günde prefabrik havuz yapımı ve teslimatı sözünü verdiğimizden dolayı kısa sürede yapıma başladık. Profesyonel ekipmanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız sayesinde kendisinin de beklediğinden çok kısa sürede havuzunun teslimatını gerçekleştirdik.

 

Havuz firmaları arasından bizi tercih etmesinin elbette sebeplerini kendisinden de dinledik. Havuz fiyatları konusunda sunduğumuz uygun tekliflerin yanı sıra profesyonel çalışma anlayışımızdan etkilenen Ecrin Hanım, sonucu gördüğünde doğru tercih yaptığı konusunda emin olduğunu belirterek bizlere teşekkürlerini iletti. Burada Arma Havuz firması olarak asıl bizi tercih eden Ecrin Hanım’a biz teşekkür ediyor ve garanti işlemiyle teslimatını sağladığımız havuzu eğlenceli anlarda kullanmasını umuyoruz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat