Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Sonrası Havuz Bakımı

12.05.2021

Havuz firmaları tarafından havuzun hijyen ortamında kullanıma sunulması amacıyla liner kaplama yapılmaktadır. Liner kaplamaların yapılma zamanları değişiklik göstermekle birlikte firmalar arasında kullanılan malzemelere göre kalite farkı da oluşmaktadır. Liner kaplamalar havuzun ilk yapım anında tercih edilebileceği gibi daha sonra havuz tabanlarına da uygulanabilmektedir.

 

Liner kaplama yaptırmanın temel amacı havuzda hijyenik ortamın sağlanması ve bu koşulda kişilerin güven içerisinde havuzu kullanması bulunmaktadır. Özellikle havuz bakımları havuz kullanım öncesi yapılması gereken unsurların başında yer alırken uzun vadede havuzu korumak için bu yöntem tercih edilebilmektedir. Arma Havuz tarafından prefabrik havuz fiyatları kaplamaların da eklenmesi ile birlikte uygun fiyat gözetiminde oluşturulmaktadır.

 

Havuz bakımı ve temizliği yapılacağı zaman müşteriler tarafından liner kaplama olup olmaması konusunda tereddütler yaşanmaktadır. Öncelikle belirtmek gerekir ki eğer havuzunuzda bu tarz bir kaplama mevcutsa aslında çok şanslısınız. Çünkü havuz bakımı gerçekleştirmeniz daha kısa sürede gerçekleşecek ve bir an önce kullanıma hazır hale gelecektir. Bu yüzden firmamız tarafından da çoğu zaman kaplamanın yapılması önerilmektedir.

 

Liner kaplama yapıldıktan sonra prefabrik havuz bakımı konusunda belirli başlı değişiklikler büyük çapta olmamakla birlikte iş daha da kolaylaştır. Eski, geleneksel havuzlarda bu tarz kaplamaların tercih edilmemesi ile birlikte bakteri oluşumu ve yosun sıkça görülmektedir. Yosunların temizlenmesi, havuz bakımının yapılması daha uzun vakit harcanmasına sebep olurken kaplama sayesinde yosun oluşmayacağını gözlemleyeceksiniz. Bu yüzden bakımlarınız daha kısa süre içerisinde havuz sahibi ya da havuz firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir.

WhatsApp chat
WhatsApp chat