Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Ezgi Hanım için Hazır Havuz Teslimatı

14.05.2021

Müşterilerimizin firmamızdan talep ettiği hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Türkiye’de başta İzmir olmak üzere birçok ile hizmetlerimizi iletiyoruz. Manisa ilinden havuz yapımı için ulaşan Ezgi Hanım bu konuda taleplerini firmamıza çalışanlarımız aracılığı ile iletti. Sahip olduğu alana uygun olabilecek, rahat kullanıma sahip havuz modelleri kendisi ile konuşuldu.

Ezgi Hanım, Manisa’da sahip olduğu yazlığı için yapmayı düşündüğü havuz modelleri konusunda fikir almak adına bizlere ulaştı. Başlangıçta bahçesinin geniş olmamasından dolayı tedirginlik yaşasa da prefabrik hazır havuz konusunda başta olmak üzere diğer havuz modelleri kategorisinde her boyutta oluşturduğumuz çalışmalardan kendisine bahsederek aslında kolay yoldan havuz sahibi olabileceğini kendisine ilettik.

Arma Havuz firması olarak müşterilerimizin hayalindeki prefabrik havuz modelleri çalışanlarımız sayesinde oluşturulmaktadır. Başta Ezgi Hanım olmak üzere geniş alana sahip olmayan müşterilerimize hazır prefabrik havuz modelleri önerilmektedir. Hazır havuz modelleri, firmamız tarafından özel fabrikalarda üretilerek bizzat alanlarına taşınmaktadır. Geleneksel havuzlar gibi kazma, havuzu oluşturma yöntemleri burada geçerli değildir.

Daha kısa sürede teslimat imkânını bu sayede sağlayan hazır havuz modelleri, kişilerin tercih etmesinde etkilidir. Hazır havuzlar, yapıldığı andan itibaren bulunduğu il ve ilçeye iletimi sağlanır. Hangi ilde olduğunuz fark etmeden bu havuzlar dilediğiniz alanlara kurulmaktadır. Kurulumu sağlandıktan sonra hemen kullanıma hazır hale gelir. Özellikle küçük çaplı çocuk havuzları için firmamızdan bu modelleri Ezgi Hanım gibi siz de tercih edebilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat