Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Yapımı Kaç Yıl Kullanıma Uygundur?

04.07.2021

Prefabrik havuz modelleri son zamanların en çok tercih edilen havuz yöntemleri arasında yer almaktadır. Geleneksel havuz yapımına kıyasla sayısız avantajı bulunan bu yöntem hem müşteri hem de havuz firması için fırsatları sunmaya devam etmektedir. Kullanım esnasında yarattığı avantajlar neticesinde sayısız müşterimiz firmamıza ulaşarak bu yöntem ile havuzlarını yaptırmaktadır.

 

Prefabrik havuz yapımı, kısa sürede gerçekleştirilebilen bu yüzden yaz mevsiminde kısa sürede havuz sahibi olmak isteyenlerin başvurduğu bir yöntemdir. 7-10 gün içerisinde yapılan havuz teslimatları neticesinde sizler de havuz sahibi olabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra sadece kısa sürede teslimat değil aynı zamanda havuz fiyatları konusunda da avantajlar elde etmeniz mümkündür.

 

Havuz fiyatları diğer yöntemlerle kıyaslandığında prefabrik havuz yapımı söz konusu olduğunda yarı yarıya ucuz ücretlendirme görülmektedir. Betonarme yapılara göre çok rahat olmasından dolayı tercih edilir. Aynı zamanda uzun yıllar kullanıma uygun olması tercih edilmesinde etkili olan bir diğer unsurdur. Prefabrik havuz modelleri en az 10 yıl olmak koşuluyla kullanma güvencesi altına alınır. Herhangi bir sızma ya da çatlama kolay kolay görülmez.

 

Elbette prefabrik havuz yapımı ile oluşturulan havuz kalitesini belirleyen unsur firmanın çalışma prensibi ve kullandığı malzemelerdir. Havuz malzemeleri firmamız içerisinde gerek yurt içi gerekse yurt dışı bazlı olarak dönem dönem alınmaktadır. Günümüze kadar varan süreçte herhangi bir müşterimizden prefabrik havuz modelleri konusunda bir şikayet almamakla birlikte aksine yaptıkları öneri ve memnuniyet neticesinde farklı müşterilerle çalışma imkânına sahip oluyoruz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir havuz yaptırmak istiyorsanız firmamızla iletişime geçebilirsiniz. 

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat