Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama ile %100 Hijyenik Uzun Ömürlü Havuzlar

23.07.2021

Liner kaplama işlemi, havuzlarınızın hijyenik olması açısından oldukça önemli bir işlemdir. Havuzlarınızda oluşması muhtemel yosun ve bakterileri önlemesi nedeniyle en sık tercih edilen hizmetler arasındadır. Antibakteriyel özellikteki liner kaplama malzemelerimizi, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz havuz modelleri için gözünüze en hoş görünen renk ve desenlerde liner malzemeler talep edebilirsiniz.

 

Prefabrik havuz yapımı esnasında veya hazır havuz yapıldıktan sonraki zamanlarda yaptırabileceğiniz kaplamanın hoş görüntüsünün yanı sıra pek çok avantajlı durumu da bulunmaktadır. En çok önemsenen durum elbette ki hijyenik açıdan içinizin rahat olmasıdır. Ayrıca havuzda meydana gelebilecek sızıntıları da engellemektedir. Bu sayede havuz hiçbir şekilde su sızdırmayacak ve daha uzun ömürlü olması sağlanacaktır.

 

Betonarme havuzların aksine dayanıklı ve ucuz maliyetli olması prefabrik havuz kullanımını arttırmıştır. Farklı prefabrik havuz modelleri seçenekleri ile içinize en ısınan tasarımı gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz. Sızdırmaz yapısı ve uzun ömürlü olması yönünden hiçbir sorun yaşamayacağınızın garantisini vermekteyiz.

 

Profesyonel bir havuz firması olarak, hazırladığımız havuzların teslimini 3-7 gün içerisinde yapmaktayız. Hizmetlerimiz 10 yıl garantilidir ve çeşitli ödeme seçeneklerimiz bulunmaktadır. Beklentilerinizi karşılayan hoş tasarımlı projelere imza atarak her cebe uygun kaliteli hizmetler götürmek ilkelerimiz arasındadır. Tamamen müşteri taleplerini baz alarak hizmete sunduğumuz havuz yapımı için firmamızla iletişime geçebilir, fiyatlar ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat