Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Uygun Ödeme Koşulları ile Prefabrik Havuz Yapımı

28.07.2021

Prefabrik havuz yapımı hizmetimiz pek çok firmanın aksine “en kısa sürede teslim” ilkemiz doğrultusunda yapılmaktadır. Yalnızca 7 gün gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale getirdiğimiz havuzlarımız için uluslararası standartlarda kaliteli malzemeler kullanmaktayız. Havuz firması olarak başlıca ilkelerimiz kaliteli ve hızlı hizmet vermektir. Bu açıdan prefabrik havuz, betonarme havuzlara göre çok daha hızlı ve dayanıklı olma özelliğine sahiptir.

 

Uygun ödeme koşulları sunduğumuz havuz yapımı hizmetimizden yararlanmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Eviniz için göze en hoş görünen havuz modelleri seçeneklerimiz bulunmaktadır. Dilerseniz kendi hayalinizdeki havuz tasarımını bizimle paylaşabilir, sizin için en güzel projeleri hazırlamamız için yardımcı olabilirsiniz.

 

Prefabrik havuz için yeterli alana sahip olmadığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 15 m2’den başlayan her alana özel projelerimiz mevcuttur. Yazın tatile gitmek için fırsat kollamanıza gerek yok! Tatili evinize getirebilir ve yalnızca size ait olan havuzunuzda dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Hazır havuz yaptırmak konusunda aklınızı kurcalayan tüm önyargıları kırıyoruz.

 

Havuz yaptırırken tercih edebileceğiniz liner kaplama hizmeti ile havuzunuzun dayanıklılığını ve ömrünü uzatabilirsiniz. Üstelik yosun ve bakteri oluşumunu engelleyen antibakteriyel malzeme ile tamamen hijyenik koşullarda havuzunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Herhangi bir çatlama veya sızıntı durumuyla karşılaşmayacağınızın garantisini vermekteyiz.

 

Son teknoloji ekipmanlar kullanarak, kaliteli malzemelerle hazırladığımız havuzlarımızın 10 yıl garantisi bulunmaktadır. Havuz yapım aşamasında nasıl bir yol izleyeceğimizi ve uygun fiyatlandırma seçeneklerimizi öğrenmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat