Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Uzun Süre Dayanıklı Prefabrik Havuz Yapımı

16.08.2021

Prefabrik havuz, betonarme havuzlara kıyasla çok daha dayanıklı olmaktadır. Bu nedenle 2000’li yılların başından itibaren önce Avrupa’da, daha sonra da ülkemizde yaygın bir şekilde kullanılmaya başlamıştır. Yüksek dayanıklılık özelliği, deprem vb. doğal afetlerde bile etkili bir şekilde koruma sağlamaktadır. Herhangi bir dış etken veya uzun süreli kullanımlarda, hiçbir şekilde dayanıklılığından ödün vermemektedir.

 

Firmamız, prefabrik havuz yapımı konusunda uzun yıllardır deneyim kazanmış, tecrübeli bir firmadır. Kullanmakta olduğumuz her malzeme uluslararası standartlara uygun ve birinci sınıf malzemelerdir. Bu nedenle havuzların bir numaralı aranan özelliği olan dayanıklılık konusunda kaliteli standartlarını yükseltir. Havuz inşa sürecinde kullanılan malzemeler kadar, işçilik de oldukça önem teşkil etmektedir. Firmamız bünyesinde çalışmakta olan ekip arkadaşlarımız, alanında uzman ve eğitimli personellerdir.

 

Prefabrik havuzlarımızda isteğe bağlı olarak kullandığımız liner kaplama malzemeleri, dayanıklılık oranını iki katına çıkarmaktadır. Kaplama sayesinde havuzlarda uzun süreli kullanımlarda herhangi bir sızıntı ve çatlak söz konusu değildir. Bilindiği gibi derz aralarında oluşan yosunlar ve diğer mikroplar, havuzların hijyenik olmasının önüne geçmektedir. Anti bakteriyel özellikte olması nedeniyle de havuzlarda uzun süreli kullanım sonucu meydana gelen yosun ve bakteri oluşumun önüne geçmektedir.

 

Uzun süreli kullanım için havuz yaptırmak isteyenlerin çoğu prefabrik havuz tercih etmektedir. Geleceğe ve kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan biri olan havuzların, deforme olmadan uzun süre dayanması çok önemlidir. Firmamızı tercih ederek uygun fiyatlı kurulum ve kaliteli işçilik hizmeti alabilirsiniz. 

WhatsApp chat
WhatsApp chat