Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Fiyatları Neden Daha Ucuz?

27.08.2021

Prefabrik havuz fiyatları ile geleneksel havuz fiyatlarını karşılaştırdığınız da yarı yarıya ücret düşüşünü göreceksiniz. Daha uygun fiyatlı olmasından ötürü birçok müşteri tereddüt ve kaygı yaşayabilmektedir. Halbuki, oluşturulan fiyatlandırmanın belirli bir yolu bulunur. Bu yüzden düşük fiyatlarda olmasında herhangi bir olumsuz durum sebep olmamaktadır.

 

Havuz fiyatları düşünüldüğünde her ne kadar akıllara maliyet olarak kullanılan malzemeler gelse de durum bununla kısıtlı değildir. Kullanılan malzeme, çalışanların giderleri ve maaşı, sektördeki firmaların fiyatlandırması ve harcanan emek belirleyici olur. Havuz yapılırken ne kadar araç ve işçi kullanıyorsa fiyat da bu doğrultuda artacaktır.

 

Prefabrik havuz yapımı incelendiğinde geleneksel havuza kıyasla daha az araç ve insan çalıştığını söylemek mümkün olmaktadır. Oluşan bu durum neticesinde prefabriik havuz fiyatları da daha uygun ücretlendirilir. Kazı çalışmaları ya da daha uzun süreli çalışma gerektirmemesi bu yönden prefabrik havuz kapsamında avantaj olarak gösterilir.

 

Müşterilerimize de belirttiğimiz gibi uygun fiyatlarda olması havuzların kalitesiz ya da kısa ömürlü oluşmasından ötürü değildir. Aksine prefabrik havuz yapımı son derece profesyonel ortamlarda gerçekleştirilir. Bu yüzden havuzlarınızda herhangi bir sıkıntı oluşmayacaktır. Firmamız tarafından sağlanan 10 yıllık garanti kapsamı da havuzlarımıza karşı duyduğumuz güveni yansıtır. Siz de kaliteli ama uygun fiyatlı havuz yapımı fırsatlarından yararlanmak istemez misiniz? Tek yapmanız gereken telefon numaramız ya da internet sitemiz üzerinden bizimle direkt irtibat kurmanızdır. Sonrasında karar verilen modele göre çalışmalarımıza en kısa sürede başlayarak size teslimatını sağlıyoruz. 

WhatsApp chat
WhatsApp chat