Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Havuz Ömrünüzü Uzatıyor

17.09.2021

Havuz firması tarafından kullanılan yöntem ve malzemeye göre havuzların belirli bir kullanım ömrü olmaktadır. Özellikle klasikleşmiş betonarme havuzların belirli bir kullanım sonrası artık sağlıksız bir kullanım ve kötü görüntü sunduğu görülmektedir. Halbuki liner kaplama ve doğru havuz yaptırma yöntemi ile daha uzun süreli havuzlar kullanabilirsiniz. Böylece sürekli olarak havuz değiştirmek, onarmak zorunda kalmazsınız.

 

Betonarme havuzlar günümüze nazaran geçmişte daha sık tercih edilmekteydi. Yalnızca 1-2 senelik kullanım sonrasında havuzun özellikle tabanların köşelerinde bakteri oluşumu, yosunlaşma görülmekteydi. Havuz içerisinde yer alan temizliğin eksik kalması elbette bu durumu oluşturmaktadır. Ancak sadece havuz bakımı ile değil farklı yöntemlerle de bakteri oluşumunun önüne geçebilirsiniz. Üstelik isterseniz havuz yapımı esnasında isterseniz yaptırılmış havuzunuzda bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

 

Liner kaplama yeni nesil havuz yapımı esnasında en çok tercih edilen ekstra hizmetler arasında bulunuyor. Kaplama işlemi tavan ve yan duvarlara uygulanır. İşlem esnasında kullanılan kaplama malzemeleri, havuzunuzun daha hijyenik olmasını sağlar. Aynı zamanda bir iç bariyer oluşturarak herhangi bir çatlama oluşmasına engel olur. Böylece uzun süreli bir kullanım imkânı elde etmiş olursunuz.

 

Kaplama yaptırmak havuz ömrünüzü doğrudan uzatır ve daha hijyenik bir su elde etmenizi sağlar. Bunun yanı sıra, kaplama esnasında tercih edeceğiniz desenler havuzunuzun farklı bir görünüme bürünmesine de yardımcı olur. Örneğin, geçmiş zamanda yaptırdığınız bir havuzunuzdan sıkıldıysanız havuz içi görünümünü değiştirerek yeni havuz görünümü kazandırabilirsiniz. Bunun için liner kaplama yöntemine başvurmalısınız. Firmamız tarafından uygun fiyatlı liner kaplama işlemleri kısa sürede tamamlanmaktadır.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat