Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Neden Betonarme Havuz Değil De Prefabrik Havuz?

25.10.2021

Prefabrik Havuz, son yılların en gözde havuz modelleri arasında yer alması ile insanların akıllarına neden sorusu gelmektedir. Ancak birden fazla nedeni vardır. Her havuz firması da genellikle sizlere ilk öneri olarak prefabrik havuz yapımı nı önermektedir. Müşteriler için en uygun havuz yapımı olmasının sebebi öncelikle deprem kuşaklarında yaşayanlar içindir.

 

Betonarme havuzlar şiddetli yaşanan depremler sebebiyle, zemin kayarken havuzun tabanında çatlaklar meydana getirmektedir. Ortaya çıkan çatlaklar hem havuzun suyunun sızmasına hem de mikrop oluşumuna sebep vermektedir. Oluşan minik çatlaklar için bile çok yüksek faturalar ödemek zorunda kalınması durumu söz konusu olduğu gibi sağlığı tehdit edecek faktörlerinde ortaya çıkması söz konusu olabilmektedir.

 

Prefabrik havuzlar da böyle bir durum söz konusu olmadığı için genellikle tekrardan masrafa girmemeniz için firmalar hazır havuz modellerini müşterilerine önermektedirler. Ayrıyeten hem uygun fiyatlı olması sebebiyle insanların bütçelerini zorlamadan da havuz sahibi olabileceklerini görmeleri sağlanmaktadır.

 

Taşınabilir özellik göstermesi ile de prefabrik havuz modelleri daha çok tercih edilmekte taşınma gibi durumlar da nakliye yapılabilme imkânı sunduğu için tercih listesinin en başında yer almaktadır.  Havuz firması olarak bizler de özellikle deprem kuşaklarında yaşayan müşterilerimize prefabrik havuz yapımı nı önermekteyiz. Web sitemizde bulunan iletişim numaralarından bizlere ulaşarak bilgi alabilir aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat