Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Arma Havuz Firması İle Oval Prefabrik Havuz Modelleri

13.12.2021

Havuz modelleri insanların en çok araştırdığı konular arasında yer almaktadır. Hangi havuz tipinin kendilerine uygunluk göstereceğini ya da bahçelerine uygunluk göstereceğini bilememektedirler. Ancak genellikle müşterilerimiz hem görünüş açısından hem de kullanılabilirlik açısından oval havuz yapımı tercih etmektedirler.

 

Oval prefabrik havuz modelleri paslanmaz Inox, yapı için kimyasal işleme tutulan çelik plaka ile yapılmaktadırlar.  Ortalama 7 günde teslim edilen hazır prefabrik havuz modellerimiz 10 yıl garanti imkânı sunabilmektedir. Liner kaplama olarak hazırlanan Prefabrik havuz modellerimiz anti bakteriyel özellik sunabildiği gibi aynı zamanda ısı yalıtım imkânı da sunmaktadır. Sızdırmazlık garantisi bulunan liner kaplama ürünler toprak hareketlerinden asla etkilenmemektedirler.

 

Oval Havuz modelleri hazır ve prefabrik olarak hazırlandıkları için inşaat ruhsatı alınmadan kolaylıkla belirlenen alana 2 gün içerisinde getirilmekte 7. Gün ise kurulum tamamen bitmiş bir şekilde sahibine teslim edilmektedir. Taşınabilirlik özellik göstermesinden dolayı da dilediğiniz yere ve şehre taşıma imkânınız bulunmaktadır.

 

Çok sayıda farklı ebatlarda hazırlanabilen havuzlarımız uygun fiyatlar ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Hem kolaylıkla kurulabiliyor oluşu hem de ev halkını bakterilerden koruyacak ve aşırı klor kullanmak zorunda bırakmayacağından genellikle en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.

 

Havuz modelleri 1,50 metre standart derinliklere sahip olduğundan dolayı yüzmek ailenin her üyesi için keyifli bir hale gelecek evlerinden çıkmadan tatilin keyfini sürebileceklerdir.

WhatsApp chat
WhatsApp chat