Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Nedir? Neden Tercih Edilmelidir?

19.12.2021

Liner kaplama ürünler son yılların en çok tercih edilen havuz ürünleri arasında yer almaktadır. Renolit liner özellikle deprem gibi toprak hareketlerinde oluşabilecek tüm çatlakların önüne geçebilmesinden dolayı havuz u olan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Minik bir çatlağın bile büyük kayıplara yol açabiliyor oluşu havuz sahiplerinin ciddi maliyetlerle havuzlarını tamir etmelerine sebebiyet oluşturmaktadır.

 

Bu sebepten dolayı betonarme havuz yerine Prefabrik Havuz modelleri tercih edilmektedir. Hem toprak hareketlerinden daha az etkilenme durumları olduğundan hem de liner kaplama için daha uygun yan duvarlara sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Isı yalıtım özelliği ve sızdırmazlık özelliği sunabilmesi için kaplamanın yekpare bir şekilde havuz yapımı sırasında içeriğine düzenli bir şekilde kaplama işlemi gerçekleştirilmek zorundadır.

 

Tüm havuz modelleri için uygun olan kaplama her renk ve desen de uygulanabilirlik özelliği de göstermektedir. Eğer sizler de bu konuda ne yapmanız gerektiğini bilmiyor ve havuz firması arayışlarına devam ediyorsanız hemen web sitemizde bulunan iletişim numaralarımızdan bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

 

Aklınıza takılan tüm soruları müşteri danışanlarımıza sorabileceğiniz gibi istediğiniz ölçülerde havuz yapımı ücretleri hakkında da daha detaylı bilgi alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Ancak biz Arma havuz firması olarak tüm müşterilerimize hangi tip havuz yaptırırlarsa yaptırsınlar Liner kaplama yaptırmalarını onlara tavsiye etmekte ve bütçelerini koruyabilmelerine yardımcı olmaktayız.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat