Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Vedat Bey Havuz Yapımı İçin Bizleri Tercih Etti

30.12.2021

Havuz yapımı için havuz firması arayışında olan Vedat Bey yakın zamanlarda bir tanıdığından bizim firmamızın ismini duyduğunu arkadaşlarının bize Prefabrik Havuz Yapımı gerçekleştirdiğini ve çok memnun kaldığını bildiğinden dolayı da kendi yaptıracağı havuz için bizlerle görüşmeye karar verdiğini belirtti.

 

Vedat beyin geniş bir bahçesi olmasından dolayı bir yetişkin havuz bir de çocuk havuzunu yaptırmak istediğini belirtti. Bizler de alana göre ölçümlerimizi yaparak prefabrik havuz konusunda kendisi ile anlaşma sağladık. Uygun bir fiyat sunmamızdan dolayı direkt çalışmalara başlamamızı istediler. Bizler de hemen havuz yapımı işlemlerine başlayarak yedi gün içerisinde havuzlarını bitirdik.

 

Fabrikalarda özel olarak hazırlanan prefabrik havuz modelleri hemen Vedat beyin evine getirilerek kurulum aşamaları başlatıldı. Prefabrik havuzlar hemen kurulabilmesi ile dikkatleri her zaman üzerine çekmektedir. Lakin havuzun bakım ve kontrollerinin yapılabilmesi için yedi gün süre geçmesi gerektiğinden ve liner kaplama yaptığımızdan dolayı yedinci günün sonunda kendilerine havuzlarını kullanabilmeleri için teslim etmiş bulunmaktayız.

 

Hedef havuz firması olarak her zaman müşterilerimizin memnun kalmasına ve keyifle havuzlarında zaman geçirmelerine yardımcı olmaktayız. Sektörün en eski ve en güvenilir firmalarından bir tanesi olmamızın en büyük sebebi personellerimizin işinin ehli olmasından kaynaklanmaktadır. Siz de havuz yapımı gerçekleştirmek istiyorsanız web sitemizde bulunan iletişim bilgilerinden hemen bizlerle irtibata geçerek aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat