Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Esat Bey’e Gerçekleştirdiğimiz Prefabrik Havuz Modelimiz

22.01.2022

İstanbul da yaşayan Esat Bey bizlere ulaşarak yazlık villası için prefabrik havuz yaptırmak istediğini ancak hangi özelliklerde bir havuz yaptırması gerektiğini bilmediğini bu sebepten dolayı da tüm havuz firmaları ile görüşme yaptığını bizlere bildirdi. Biz de Arma havuz firması olarak kendilerine prefabrik havuz ve hazır havuz modellerimizden bahsettik.

 

Betonarme havuz modellerine nazaran daha sağlam ve güvenilir hazır havuz modellerinin içerikleri doğrultusunda kendisi yazlık villası için liner kaplamahazır havuz modellerimizden oval yapım havuz modelleri ni yaptırmak istediğini bildirdi. Hemen personel arkadaşlarımız Esat Bey’le görüşme sağlayarak bahçesi için gerekli zemin etüt çalışmasını başlattı.

 

Bu sırada fabrikalarımızda Esat Bey’in evine monte edilecek havuz modeli de hazırlanmaya başladı. Personellerimiz havuzun konumlanacağı alanı belirledikten sonra hemen gerekli izin çalışmalarına başladı. İzinler alındıktan sonra 7 gün içerisinde Esat Bey’in evinin bahçesine istediği havuz modelini demonte etmeye başladık. Özellikle liner kaplama havuz modelimizi tercih etmesinin en büyük sebebi anti bakteriyel özellik sunmasından dolayı torunlarını düşündüğü için mantıklı bulduğunu bizlere iletti.

 

10. günün sonunda havuz artık tamamen kurularak kullanıma hazır bir hale getirildi. Uygun fiyatlar ile yapmış olduğumuz prefabrik havuz modelimiz tüm aile üyelerinin hoşuna gitti. Esat beye firma olarak bizleri tercih ettiği için teşekkürleri bir borç bilir, havuzlarında keyifli zamanlar geçirmelerini temenni ederiz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat