Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Hazır Havuz İle Tatil Evinize Geliyor!

20.02.2022

Bu yaz maalasef ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıtılar ve döviz kur farkından dolayı yeri turist için tatil biraz zor gözükoyor. Oluşan kur farkından dolayı Yurtdışından yoğun bir turist akımı geleceği tahmin ediliyor. Buda yurtdışı turistler  için ucuz ama yerli turist için oldukça pahalı bir tatil anlamanı geliyor, 5 kişilik bir ailenin 2 hafta yapacağı tatil masrafına karşılık, aynı fiyata tatilinizi tüm yaz boyu evinizin konfordunda yapmak istermisiniz.

 

Arma Havuz Uygun Fiyatlarla Tatili Evinize Getiriyor

Hazır havuz işlemleri hem havuz firmalarının hem de havuz yaptırmak isteyen kişilerin dertlerine çare olarak çok kısa sürede istenilen havuzun istenilen yere konumlandırılması sağlanmaktadır. Üstelik bunun için haftalarca ya da aylarca bekleme yapmaya gerek kalmadan ve yapılacak alanın inşaat alanı gibi darma duman olmasına da gerek kalmadan fabrikalarda yapılarak eve hazır bir halde gelen havuzların kurulması ile olmaktadır.

 

Prefabrik Havuz yanı fabrikalarda müşterilerin isteklerine göre özel olarak hazırlanan havuzlar 3 iş günü gibi kısa sürede müşteriye özel olarak hazırlanmakta ve istenilen adrese nakliyesi gerçekleştirilmektedir. Nakliye gerçekleştirilmeden önce de konumlanacak alanı hazırlandığı için hemen oturtulmakta ve sadece son kontrolleri için birkaç gün daha müsaade istenmektedir. Yapılan tüm testlerden sonra havuz hemen 7 gün gibi kısa bir zamanda müşteriye teslim edilerek ailesi ile birlikte kullanımına sunulmaktadır.

 

Hazır havuz böyle kısa bir zamanda hemen teslim edildiği için de insanlar Havuz Yapımı konusunda özellikle prefabrik cinsleri tercih etmektedir. Hem kısa sürede hem de uygun fiyatlar eşliğinde artık havuzsuz ev kalmayacak gibi gözükmekte. Sizler de Hazır havuz yaptırmak isterseniz bizlerle iletişime geçerek havuz modellerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat