Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Havuz Yapımı İçin Sık Sorulan Sorular

29.03.2022

Havuz Yapımı gerçekleştirmeyi planlayan kişilerin oldukça çok merak ettiği sorular bulunmaktadır. Özellikle hazır havuzlar üzerine gelen bu soruları bugün sizler için yanıtlamak isteriz. Öncelikle hangi tip Havuz Modelleri seçilmeli sorusunu yanıtlamak gerekirse; eviniz de havuzun konumlandırılacağı alan bu hususta oldukça büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda havuz modelleri fiyatlara göre de ayrıldığı için havuz için ayırdığınız bütçede son derece bu seçimi yaparken önemli olacaktır.

 

Diğer merak edilen sorulardan bir tanesi ise Havuz Yapımı sırasında evim inşaat alanına mı dönecek sorusudur. Ancak hazır ve prefabrik havuz yapımı sırasında 7 gün gibi kısa bir sürede havuz kurulumu tamamlandığı için ve hazır bir şekilde havuz fabrikalardan gönderildiği için bu durum söz konusu dahi değildir. İlk 3 günde kaba inşaat hali bitmiş ve sonrasında havuz oturtma işlemi gerçekleştirilmiş olmaktadır.

 

Prefabrik havuzlar neden betonarme havuzlara göre uygun fiyatlar sunuyor sorusu da oldukça sık sorulan sorular arasında yer almaktadır. Hatta birçok insan bu durumun imkânsız olduğunu savunmaktadır. Lakin betonarme havuzların işlemleri oldukça uzun sürmekte ve maliyeti fazla olmaktadır. Ancak hazır havuzlar fabrikalarda toplu olarak imal edildiğinden dolayı maliyetler azalmakta ve hazırlanan alana hızlı bir şekilde konumlandırılmaktadır.

 

Sizler de Havuz Yapımı hakkında merak ettiğiniz sorulara bir cevap almak ve fiyatlarımızı öğrenmek isterseniz web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat