Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Uygun Fiyatlı, Çabuk Montajı Yapılabilen Havuz

30.05.2022

Kaş'ta ikamet eden Cengiz Bey daha önce kullanmış olduğu eski havuzunu restore etmek ve yeni yatırımı için uygun fiyatlı ve çabuk montajı yapılabilen bir havuz arayışında olduğunu belirterek bizimle iletişime geçti. 
 
Eski havuzundaki sorunun su kaçağı olduğu ve ne yıllardır yaptırsa da bir türlü çözüm bulamadığını belirtti. Cengiz Bey'e %100 su sızdırmazlık sağlayan anti bakteriyel liner kaplama ile çözeceğimiz belirttik. Liner kaplama hakkında bilgisi olmayan Cengiz Bey yapılan örnek uygulamalar ve referanslardan oldukça etkilendi. 
 
Eski havuzundaki sorunu bu şekilde çözülen Cengiz Bey yeni yatırım yaptığı villası içinde hızlı bir şekilde yapılması için işlemlere başladık. Prefabrik havuz yapımı için alt yapısı tamamlandıktan sonra sağlıklı bir prefabrik havuz için tuz cihazı ve fiber merdiven ürünlerinide alarak prefabrik havuz keyfini arttırdı. 
 
Prefabrik Havuzların en önemlisi avantajı 3 gün gibi kısa sürede montajının yapılabilmesi ve sonrasında sorunsuz uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilmesidir. Betonarme havuzlara göre yüzde %50 daha ekonomik olması prefabrik havuzlar son yıllarda oldukça popüler hale gelmesinin en önemli nedendir.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat