Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Sayesinde Havuz Masraflarına Son

19.08.2022

Liner kaplama ürünler son yıllarda havuz yapımı işlemini gerçekleştirmek isteyen pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Özellikle prefabrik havuz yapımı işlemlerini gerçekleştirecek insanların sıklıkla sorduğu liner ürünler havuz sağlığını ciddi manada koruma altına almaktadır. Yüzde yüz Türk yapımı olan bu ürün bir tek havuz sağlığını korumakla kalmamakta aynı zamanda havuza girenlerinde sağlıklı bir şekilde kalmasına da yardımcı olmaktadır.

 

Havuz bakımı için günlük klor kullanımı yapılması gerekmektedir. Yoksa havuza giren insanlar ciddi enfeksiyonel rahatsızlıklarla karşı karşıya kalmakta ya da deri hastalıkları geçirmektedir. Ancak liner kaplama sayesinde bu durum yarı yarıya azaltılmaktadır. Anti bakteriyel olarak üretilen bu ürünler günlük kullanılması gereken klorun daha az kullanılmasına yardımcı olduğu gibi içerisinde mikrop barınmasına da müsaade etmemektedir.

 

Aynı zamanda bu ürünler esneme sağlayabildiğinden dolayı toprak hareketlerinde ya da aşırı don havalarda havuz diplerinde çatlama oluşmasına engel olmakta çatlama ihtimalini minimuma düşürmektedir. Bunun yanı sıra iklimlendirme özelliği de sunduğundan dolayı havuzunuz her daim sabit ısı da kalabilmesine yardımcı olmaktadır.

 

Siz de liner kaplama ve prefabrik havuz yapımı hakkında merak ettiğiniz sorulara cevap arıyorsanız web sitemiz de bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra havuz ölçülerini belirttiğiniz takdirde fiyat bilgisi de alabilme şansınız bulunmaktadır.

WhatsApp chat
WhatsApp chat