Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama İle Hem Bütçenizi Hem Sağlığınızı Koruyun

10.09.2022

Liner kaplama işlemleri tıpkı prefabrik havuz yapımı işlemi gibi son yılların en gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle hazır havuz sisteminde kullanılan kaplama, havuz sağlığını korumakta birebir olduğu gibi insan sağlığını da koruma altına almaktadır. Yüzde yüz Türk yapımı olan bu işlem seramikler yerine havuz içerisine konumlandırılarak havuzların hasar almasını engellemekte aynı zamanda esneyebilen yanı ile de deprem gibi doğa olaylarından havuzun hasar almasını önlemektedir.

 

Tamir edilebilir bir özellikte gösteren liner kaplama uzun soluklu kullanabileceğiniz havuzunuzun içerisini daima temiz tutacak seramiklerden daha iyi bir görüntü elde etmenize destek olacak bir üründür. Anti bakteriyel bir özellik gösterdiğinden dolayı havuz içerisinde asla mikrop barınmasına izin vermemektedir. Bunun yanı sıra havuz temizliği için kullanılan klor ne kadar az seviyelerde atılmak zorunda olsa da insan sağlığını olumsuz etkilemektedir. Ancak bu kaplama işlemi sayesinde havuz bakımı işlemlerinde daha da az klor kullanılması sağlanarak insan sağlığı iki katı koruma altına alınmaktadır.

 

Siz de hem havuz yapımı hakkında hem de liner kaplama hakkında detaylı bilgi alarak evinize uygulatmayı düşünüyor iseniz Arma havuz firması olarak web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizleri aramanızı ve merak ettiğiniz soruların cevaplarını almanızı tavsiye ederiz. Bunun yanı sıra firmamızı da ziyaret ederek referans havuz örneklerimizi de inceleme şansınız bulunmaktadır.

WhatsApp chat
WhatsApp chat