Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Olmadan Yeni Havuz Yaptırmayın

11.10.2022

Liner kaplama işlemleri hazır havuz tiplerinin meşhur olmasından sonra özellikle tercih edilen havuz kaplamaları arasında yer almaktadır.  Seramiklere rakip olarak görülen bu kaplama türü derz’siz dert’siz sloganı ile satışa sunulmuştur. Seramiklere göre oldukça büyük avantajları bulunan bu ürünün anti bakteriyel oluşu da tercih edilme sebeplerini fazlaca çok artırmaktadır. Derz aralarına sıkışan kirler genellikle zamanla havuza girenlerin mikrop kapmasına neden olmaktadır.

 

Özellikle iyi temizlenmeyen havuzlarda sık görülen bu sorunlar havuza giren tüm insanların rahatsızlanmasına sebep olmaktadır. Ancak derz olmadan yapılan bu kaplama türünün böyle bir sorunu olmadığından dolayı insanların hastalık kapma gibi oranları da oldukça azalmaktadır. Anti bakteriyel oluşu da uzun zaman içerisinde mikrop barındırmamasına neden olmakta ve havuz bakımı için az klor kullanılmasına neden olmaktadır.

 

Liner kaplama ürünler havuz içerisinde sızdırma durumunu da engelleyerek gereksiz yere su faturası ödemenizin de önüne geçmektedir. Ayrıca havuz içerisinde izolasyon görevi de gören bu malzeme her daim ılıman bir havuza sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Bu gibi sebeplerden dolayı havuz yapımı sırasında mutlaka liner ürünler tercih etmeniz faydanıza olacaktır.

 

Siz de liner kaplama hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve evinizde bulunan seramikler yerine liner ürünler kullanmak istiyorsanız hemen web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlere ulaşarak merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz.

 

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat