Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Hikmet Bey'e Sapanca'da Havuz Yapımı

22.11.2022

Pandemi süreciyle birlikte gelen tam kapanma dönemini, Sapanca’daki evimde geçirmeye karar vermiştim. Evimde geçireceğim zamanın kalitesini arttırmak ve çocuklarımla eğlenceli vakit geçirmek için bahçemde sahip olduğum alanıma havuz yaptırmak şart olmuştu. Yapmış olduğum araştırmalar sonucunda bahçeme yaptırmayı düşündüğüm havuz tipinin prefabrik havuz olması gerektiğinde karar kıldım. Bunun sebebi prefabrik havuzumuzun içine yerleştirilen liner kaplama nın, hem bakımının rahatlığı hem de hijyen açısından çok daha uygun olduğunu gördüm. Arkadaşımın tavsiyesi ve internette yapmış olduğum araştırmalar neticesinde Arma Havuz firmasına ulaştım. İşlerinde son derece bilgili ve tecrübeli olduklarını hemen anladım. 
 
Artık son çekincem havuz maliyetleri ydi. 3*7 ebatlarında prefabrik havuz maliyetleri konusunda bilgim kısıtlı hatta yok denecek kadar azdı. 
 
Arma havuz ekibiyle yaptığımız toplantılar sonrasında havuz maliyetlerinin korktuğum seviyelerde olmadığını anladım. 
 
Bahçemde prefabrik havuz için gerekli olan altyapıyı hazırladıktan sonra Arma Havuz yetkilileri hemen işe koyuldu. Çalışma hızları ve disiplinleri son derece etkileyiciydi. 
 
Beklediğimden de kısa bir süre zarfı içinde prefabrik havuzum kullanıma hazır hale gelmişti. Prefabrik havuzumuzun ve liner kaplamanın bakımı hakkında Arma havuz yetkililerince eğitimimi aldım. Liner kaplama prefabrik havuz tercihinin ne kadar doğru karar olduğunu havuzumuzu kullanmaya başladıktan sonra bir kez daha anladım. 3 Seneyi aşan bu zaman zarfında gerek liner kaplama da gerekse de prefabrik havuzumuzda en ufak bir problemle karşılaşmadım. Arma Havuz'a gerek havuz maliyetleri konusunda gösterdikleri kolaylık gerekse disiplin çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat