Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Sayesinde Yosun Tutmayan Havuzlar

17.12.2022

Liner kaplama son yılların en gözde havuz malzemeleri arasında görülmektedir. Yüzde yüz Türk yapımı olarak satışa çıkan liner ürünler havuzlarda mucizeler yaratmakta ve havuz sahiplerinin memnun kalmasına destek olmaktadır. Her havuz modelleri için uygulanabilen liner ürünler seramik taşlar yerine havuzlarda kullanılmaktadır. Anti bakteriyel ve anti alg özelliği ile havuzlarda yosun oluşmasına izin vermeyen yapısı aynı zamanda kolay bir temizlik özelliği de sunmaktadır.

 

Liner kaplama ürünler en çok prefabrik havuz yapımı işlemlerinde tercih edilmektedir. Ancak betonarme havuzlarda da aynı kolaylığı kullanıcılarına sunmaktadır. Derz aralarında biriken pek çok kir havuzlarda devamlı mikrop birikmesine ve belirli aksanların bozulmasına neden olmaktadır. Lakin kullanılan liner ürünlerde bu durumla asla karşı karşıya kalınmamaktadır. Dert ’siz ve Derz ’siz ürün sloganı ile piyasaya çıkan bu modeller derz barındırmadığından ve düz bir zemine sahip olduğundan dolayı kolay temizlenmekte ve mikrop oluşma ihtimali ortadan kaldırılmaktadır.

 

Liner kaplama ürünler aynı zamanda tıpkı seramik taşlar gibi binbir renk ve desen seçeneği sunarak insanların diledikleri şekilde havuzlarını yaptırabilmelerine yardımcı olmaktadır. İklimlendirme özelliği bulunan bu modelimiz aynı zamanda yırtılmalara ve darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Esneyebilen yapısı sayesinde doğa olaylarında havuzlarda çatlama oluşumuna müsaade etmediği gibi yırtılma durumlarında kolay bir şekilde tamir edilebilirlik özelliği de sunmaktadır.

 

Liner kaplama ürünler aynı zamanda yüzde yüz su sızdırmazlık garantisi verdiğinden dolayı havuzlarda meydana gelen minik çatlaklardan oluşan su kaçaklarının da önüne geçerek yüksek faturalardan kurtulabilmenize imkân sunmaktadır. Seramik taşların pek çok dezavantajının olması ve çok zor temizlenebiliyor oluşu insanların bu kadar çok opsiyonu bir arada sunan liner ürünlere yönelmesine sebep vermiştir. Ayrıca yıllık havuz bakımı temizliklerinde seramik taşlarda havuz suları boşaltılırken linerli havuzlarda su boşaltma işlemi uygulanmamaktadır.

 

Liner kaplama havuz düz bir zemine sahip olduğundan dolayı su içerisinde bulunurken de kolay bir şekilde temizliği gerçekleştirilebilmektedir. Siz de liner ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlerdenseniz ve prefabrik havuz yapımı işlemlerimizi öğrenmek isteyenlerdenseniz web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizleri arayabilir ve tüm sorularınızın cevaplarını hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat