Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama Tamir Edilebilir Özellikte Sunuyor

28.12.2022

Liner kaplama işlemleri dert’ siz ve derz’ siz sloganı ile satışa çıktığından bu yana pek çok havuz sahibi tarafından tercih edilmeye başlamıştır. Pek çok avantajı aynı anda kullanıcılarına sunan liner ürünler ekonomik fiyatlar eşliğinde satıldığından dolayı da seramik taşları tarihe gömecek gibi durmaktadır. Özellikle seramik taşların derz aralarında biriken kirlerin çıkmaması ve yosun oluşmasına hızla neden olmasından dolayı insanlar linerli ürünleri tercih ederek bu sorunlardan kurtulmaya başlamaktadır.

 

Prefabrik havuz yapımı sırasında sıklıkla kullanılan liner kaplama havuzlarda ki yosunlaşmanın önüne geçmekte ve anti bakteriyel özellik sunduğundan dolayı havuzlarda mikrop oluşumunu engellemektedir. Bunun yanı sıra esneyebilen bir yapıya sahip olmasından dolayı yırtılma ve darbelerle hasar alma ihtimali ortadan kaldırılmaktadır. Kolay kolay zedelenmeyen bu ürünler yırtılma durumlarında ise sahiplerini masrafa sokmadan kolay bir şekilde tamir edilebilmektedir.

 

Liner kaplama tüm havuz modelleri için binbir renk ve desen seçeneği sunmaktadır. Ayrıca yüzde yüz sızdırmazlık garantisi veren bu ürünler havuzlarda oluşabilecek çatlaklardan sizleri korumakta ve gereksiz yere fatura ödemenizin önüne geçmektedir. Sizler de artık havuz masrafları ile uğraşmak veya devamlı havuzda oluşan yosunlarla uğraşmak istemeyenlerdenseniz mutlaka liner ürünlerle havuzunuzu kaplatabilir ve havuz masraflarınızı yarı yarıya azaltabilirsiniz.

 

Liner kaplama ürünler pek çok yönüyle avantajlı kabul edilmektedir. Özellikle havuz bakımı için günlük kullanılan klor maddesinin de normal zamandan daha az kullanılmasına destek vermektedir. Bünyesinde bulunan anti bakteriyel özellik sayesinde klor maddesinden oldukça az kullanmanız havuzun temiz olmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede bu ürünlerle hem havuz sağlığını hem de havuza girenlerin sağlığını koruma altına alarak çifte koruma sağlama şansınız bulunmaktadır.

 

Liner kaplama ürünler ve prefabrik havuz yapımı hakkında detaylı bilgi almak için havuz firması arayışında iseniz hemen web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve yetkili personellerimizden merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını hızlı bir şekilde alabilirsin.

WhatsApp chat
WhatsApp chat