Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Muğla Liner Kaplama Prefabrik Panel Havuz

21.01.2023

Uzun yıllar yurtdışında çalıştıktan sonra sıla hasretine son verme zamanımın geldiğini düşündüm. Bunun için kendime Muğla’da ev yaptırmaya karar verdim.

 

Tabi ki de bu eve yazları yeğenlerimin de ziyareti bekliyordum. Bunun için onların da keyifli zaman geçirmeleri amacıyla evime havuz yapımı için doğru havuz firması araştırmaya başladım.

 

Türkiye’deki akrabalarımın sayesinde Arma Havuz'a ulaştım. Doğrusu Havuz yapımı ve havuz maliyetleri hakkında bilgim yetersizdi. Ancak Arma Havuz yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler ve kendilerinin evimde yapmış oldukları saha araştırmasının sonucunda 4*8  Liner Kaplama Prefabrik Panel Havuz 'un bahçeme en uygun havuz tipi olduğu konusunda kendileriyle mutabakata vardık.

 

Liner kaplama, Prefabrik Panel havuzun hem havuz maliyetleri hem de havuz bakımı açısından çok daha kullanışlı ve pratik olduğunu gördüm. Yaza az bir süre kalmıştı. Prefabrik Havuzun yaza yetişememesinden endişe ediyordum. Fakat Arma Havuz ekibinin sözleştiğimiz tarihte evime geldikten sonra, 7 gün içerisinde havuzumuz kullanıma hazır hale gelmişti. Aradan geçen zaman ve yoğun kullanıma rağmen prefabrik panel havuzumuzu sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam etmekteyim. Arma Havuz ve ekibine gösterdikleri ilgi ve yardımcı tutumlarından ötürü teşekkür ederim.

 

Ayla Hanım – Muğla Liner kaplama Prefabrik Panel Havuz Yapımı

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat