Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Sivas Prefabrik Havuz Yapımı

16.02.2023

Sivas’ da dededen kalma köy evimizi daha kullanışlı ve çok daha değerli kılmak için, evimize ailecek havuz yaptırmaya karar verdik. Yapmış olduğumuz araştırmalar sonrasında Arma Havuz’u ulaştık.

 

Kendilerinin son derece dürüst ve samimi yaklaşımlarının da etkisiyle Arma Havuz firması ile çalışmaya karar verdik. Evimize 5*10 ebatlarında daha önce araştırmasını yapmış olduğumuz prefabrik panel havuz yaptırmak istiyorduk, liner kaplama prefabrik panel havuzların çok daha kullanışlı oldukları kanısındaydık.  Fakat  aile üyeleri İstanbul’da ikamet ettiklerinden dolayı zaman kısıtlamamız vardı. Ayrıca dedemizden kalan yadigar ağaçlara da havuz yapımı sırasında zarar vermek istemiyorduk. Arma havuz yetkilileri endişelerimizi anlayışa karşıladılar. Prefabrik havuz için gerekli olan altyapıyı hazırladıktan sonra, 10 gün gibi kısa bir sürem vardı. Bu süreçte havuz yapımının tamamlanması gerekiyordu. Firma çalışanları evimize ulaştıktan sonra 7 gün içerisinde tüm kullanım kılavuzuyla birlikte şahsıma havuzu teslim ettiler. Havuz yapımının hızı karşısında gerçekten şaşırmıştım.

 

Ayrıca havuz yapımı sırasında bahçede herhangi bir tahribat yaşanmaması, zamanında havuz teslimi ve uygun havuz maliyetleri ile göstermiş oldukları kolaylıklardan ötürü Arma Havuz yetkililerine ailecek teşekkür ederiz.

 

Mehmet Bey - Sivas Prefabrik Havuz

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat