Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Sapanca’da Şakir Bey için Havuz Yapımı

24.04.2023

Sapanca’da ki evine havuz yaptırmak amacıyla firmamıza ulaşan Şakir Bey 3x7 ebatlarında prefabrik panel havuz hakkında fikir sahibi olmak, liner kaplama ve havuz maliyetleri hakkında bilgi almak amacıyla firmamıza ulaşmıştır.
 

Şakir Beye prefabrik havuz yapımı ve maliyetleri hakkında detaylı bilgi verildikten sonra, havuzun yapılacağı alanı görmek amacıyla yetkili elemanlarımız saha araştırması yapmıştır. 3X7 ebatlarında ki havuzun bahçe için uygun olduğu kanısına varıldıktan sonra, liner kaplama ve prefabrik panel havuz maliyetleri konusunda kendisiyle anlaşılmıştır.
 

Sözleştiğimiz tarihlerde havuzun altyapısını hazırlayan Şakir Beyin havuzunun yapımına hemen başlanılmıştır. Havuzun yapımı nın başlamasından 7 gün içerisinde 3x7 ebatlarında ki havuz Şakir Beye kullanıma hazır şekilde teslim edilmiştir.  
 

Havuz yaptırma fiyatları ve en uygun zaman için şirketimiz ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Sizlere ihtiyaçlarınız ve bütçeniz doğrultusunda, havuz yapımı için birçok alterntifli fiyatlandırma planı sunabiliriz.
 

Bizimle iletişime geçmeden havuz yaptırmayın.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat