Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Sapanaca’da Dilge Hanım İçin Havuz Yapımı

13.05.2023

Sapanca’da havuz yapımı için yapmış olduğum araştırmalar sonrasında, komşularımın tavsiyesiyle Arma Havuz firmasına ulaştım. Bahçeme uygun ölçülerde havuz yaptırmak, yazlarımı daha keyifli hale getirmek istiyordum. Bunun için havuz yapımı ve havuz maliyetleri ni soruşturmaya başladım.

 

Son yıllarda sıkça karşıma çıkan prefabrik panel havuz ve liner kaplama ilgili bilgim pek azdı. Liner kaplamanın ve prefabrik panel havuzun avantajlarını ve havuz bakımı konusunda çekincelerim vardı. Fakat Arma Havuz yetkilileriyle gerçekleştirdiğim ilk görüşmeden sonra, kendilerinden havuz maliyetleri ve yapımı hakkında detaylı bilgiler edindim. Bir sonraki buluşmamızı saha çalışması ve havuz ebatlarında anlaşabilmek için evimde gerçekleştirdik. İşlerinde son derece bilgili olduğunun anladığım Arma Havuz ekibi 5x10 ebatlarının bahçem için uygun olduğunu bu ölçülerde prefabrik panel havuz bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde tarafıma teslim edileceğini söylediler. Geriye bir tek linerların bakımı ve güvencesi kalmıştı. Bunun için firma yetkilileri 10 sene garantisi olan İspanyol marka cefil lineriyla çalıştıklarını söylediler. İçim rahatlamıştı doğrusu. Liner bakımının da normal havuzlara göre çok daha basit ve hijyenik olduğunu anlamam çokta uzun süremedi.

 

Havuzun altyapısını hazırladıktan sonra, Arma havuz yetkilileri evime ulaştı. Söylediklerinden çok daha kısa bir sürede havuz yapımını bitirmişlerdi. Havuz kullanımı ve bakımıyla ilgili eğitimlerini havuz yetkilileri tarafından şahsıma verildi. Havuzun maliyetleri konusunda gösterdikleri anlayış ve havuz yapımındaki tecrübeleri gerçekten etkileyiciydi. Son olarak havuzun bakımını daha keyifli hale getirmek için ekstradan tuz cihazını tavsiyeleri üstüne aldım. Aradan geçen bunca zamana rağmen havuzumuzda en ufak bir aksaklık yaşamadan kullanmaya devam etmekteyim. Arma Havuz ve ailesine teşekkür ederim.

WhatsApp chat
WhatsApp chat