Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Sapanca’da 7x5 Prefabrik Havuz Yapımı

13.01.2024

Sapanca da bulunan evime 7x5 ebatlarında bir havuz yaptırmak amacıyla araştırmalar yapmaya başlamıştım. Betonarme havuzların maliyetleri açıkçası gözümü korkutmuştu.

Komşumun tavsiyesi üzerine prefabrik havuz araştırmaya başladım. Kendisinin havuzunun Arma Havuz tarafından yapıldığını 4 senelik bir süre geçmesine rağmen sorunsuz bir şekilde havuzu kullandığını bana aktardı. Bunun üzerine Arma Havuz firması ile iletişime geçtim. Kendilerine prefabrik havuzlar hakkında pek bilgim olmadığını havuz yapımı, havuzun maliyetleri ve liner kaplama hakkında bilgi almak istediğimi ilettim.

Kendileriyle ilk gerçekleştirdiğim konuşmadan sonra oldukça etkilendim. Zira havuz kasasının ve liner kaplama nın 10 yıl gibi bir süreyle garanti altında olduklarını linerın modelinin Alman menşeyli olması şüphelerimi ortadan kaldırdı. Gerçekleştirdiğimiz ikinci  görüşmede de havuzun maliyetleri hakkında bana oldukça yardımcı oldular, ve hemen havuzun altyapısı için çalışmalara başladım.

Altyapısını tamamladıktan sonra sözleştiğimiz gibi ARMA Havuz çalışanları bölgeye geldiler ve 7 gün içerisinde havuzu çalışır şekilde teslim ettiler. Gösterdikleri anlayış ve disiplinli ve temiz çalışanlarından dolayı Arma Havuza bir kez daha teşekkür ederim.

WhatsApp chat
WhatsApp chat