Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Temizliğinde Kimyasallar

20.02.2020

Yüzme havuzları içerisinde sağlıklı bir şekilde yüzülebilmesi için havuz kimyasallarını kullanmak gerekmektedir. Özellikle prefabrik havuzlarda kullanılan anti bakteriyel liner kaplama havuz suyunuzun daha hijyenik olmasını sağlar. Havuz suyunun sahip olması gereken ve Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı bazı değerler vardır.
 
Havuz kimyasalı kullanılmasının birkaç farklı sebebi vardır. Bunlardan birincisi ve en önemlisi suyun bakteri ve mikroplardan düzenli bir biçimde arındırılmasıdır. Bir diğer önemli sebep ise suyun berraklığının korunmasıdır. Bu sebeplerden dolayı havuz kimyasallarının önemi açıkça görülmektedir. Havuzunuz ister betonarme isterseniz ise prefabrik havuz olsun havuz kimyasalı kullanmak hijyen açısından çok önemlidir. Düzenli olarak bakımı ve temizliği yapılmayan havuzlar bakteri ve mikrop üretir. Prefabrik havuz bakımı için kullanacağınız kimyasallar kesinlikle merdiven altı olarak tabi edilen yerlerden temin edilmemelidir. Bunun yerine Sağlık Bakanlığınca onaylanmış ürünler ve markalar tercih edilmelidir.
 
Prefabrik havuz kullanımında kullanılan havuz kimyasalları
 
1 - Sıvı Klor
 
2 - Ph Düzenleyici
 
3 - Yosun Önleyici
 
4 - Çöktürücü
 
5 - Parlatıcı
 
6 - Test Kitleri
 
7 - Kış Bakım İlaçlarıdır.
 
Havuz kimyasallarını nereden bulabilirim diye düşünmenize gerek yok. İnternet sitemiz olan www.armahavuz.com üzerinden veya şirketimizin telefonları aracılığıyla havuz kimyasallarını tedarik edebilirsiniz.
 
Unutmayın ki havuzunuzda aileniz dostlarınız en önemlisi çocuklarınız yüzecek. Bu yüzden prefabrik havuzunuzun bakımını ve temizliğini düzenli olarak yaptırın.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat