Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

İzmir Dikili Prefabrik Havuz Yapımı

25.02.2020

Merhaba Ben Yiğit Çalık Dikili'deki yazlığımız için uzun zamandır havuz yaptırmayı düşünüyordum. Fakat yüksek yapım maliyetleri ve uzun süren şantiye süresi bizi düşündürüyordu. Yaptığımız araştırma sonunda prefabrik havuz sisteminin çok daha ekonomik ve kısa sürede yapılabildiğini öğrendim.Fakat aklımızda bu kadar uygun bir fiyata havuz sahibi olmak ve bu kadar kısa sürede kurulabilen bir havuz ne kadar dayanıklı olacaktı ?
 
Arma Havuz ekibiyle yapmış olduğumuz keşif sonrası daha önce kurulmuş olan prefabrik havuzları gördüm. Kafamızdaki soru işaretleri tamamen ortadan kalkmıştı. Kararımızı verip prefabrik havuz yapımı için hazırlıklara başladık. 
 
Havuz fiyatlarının uygun olması da havuz yapımı kararımızı hızlandırdı. 5 x 10 x 1.50 ölçülerindeki Arma Panel Havuz yapımı için alt yapı hazırlıklarına başladık. Alt yapı süreci devam ederken bize her konuda destek veren Arma Havuz satış ekibi ve teknik servisteki arkadaşlar gerçekten çok temiz bir iş çıkardılar. Yıllardır hayalini kurduğumuz prefabrik havuzumuza nihayet kavuştuk.
 
Teşekkürler Arma Havuz ailesi.

WhatsApp chat
WhatsApp chat