Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Liner Kaplama İle Dert’siz Ve Derz’siz Havuz

02.04.2022

Liner Kaplama son yılların en gözde havuz ürünleri arasında olmayı hak kazanmıştır. Artık birçok havuz sahibi derz dolgularından kurtularak onların zorlu temizlik hususlarını geride bırakmakta ve liner ürünler sayesinde temiz bir havuzun keyfini sürmeye başlamaktadırlar. Yüzde yüz Türk yapımı olan liner ürünler bin bir model ve renk seçeneği ile tüm müşterilerin mutlu olmasına yardımcı olmakta aynı zamanda ciddi ücretler ödemelerine de gerek kalmadan havuz kusurlarının ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır.

 

Havuz Modelleri arasında bulunan betonarme havuzlar deprem gibi toprak olaylarından çok hızlı etkilenebilmekte ve havuz içerisinde su sızıntıları oluşturabilecek minik çatlaklara sebebiyet vermektedir. Lakin bu havuzlarda Liner Kaplama yer aldığı müddetçe esneyen yapısı sayesinde bu çatlamalar oluşmamakta ve size durduk yere masraf çıkmasını engellemektedir.

 

Ayrıca Havuz Yapımı sırasında kullanılan bu liner ürünlerin anti bakteriyel bir yanının olması havuz bakımı ve temizliği sırasında sizlerin ciddi maliyetler harcamasını önlemekte havuz içerisinin daima temiz kalmasını ve mikrop üretmesini engellemektedir. Derz istemeyen yapısı sayesinde derz aralarına sıkışan ve insan sağlığını tehdit eden mikro organizmalarında havuz içerisinde barınmasına izin vermemektedir.

 

Sizler de havuz yaptırırken mutlaka Liner Kaplama Havuz ürünleri tercih etmeye özen gösteriniz. Aynı zamanda eski havuzlarınızda bulunan derz’lerden sıkıldı iseniz ve devamlı temizliğinin zor olduğunu düşünüyor iseniz liner ürünlerin kaplamasını yaptırarak bu sorunlardan hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat