Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Edremit Prefabrik Havuz

31.07.2019

Yaşar Bey, Edremit Prefabrik Havuz
 
Yaşar Bey prefabrik havuz arayışının sonuna firmamız Arma Havuz’a ulaşarak geldi. Kendisiyle yapmış olduğumuz görüşmede kendisine prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz modelleri hakkında bilgiler verdik. Yaşar Bey aldığı bilgilerden sonra havuz yaptırmaya karar verdi. 
 
Yaşar Bey hem uygun maliyeti hem de kısa sürede montaj edilebilmesi için prefabrik oval havuz modelimizi tercih etti. Alt yapı projesini gönderdikten sonra prefabrik havuz yapım ekibimiz keşif için oraya gitti.
 
Alt yapı tamamlandıktan sonra yapım ekibimiz havuzun kurulumunu tamamlayıp kendisine teslim etti. Prefabrik havuz fiyatları hem maliyet hem yapım hem de sorunsuz kullanım açısından betonarme havuzlara göre daha fazla avantaj sağlamaktadır. Ayrıca prefabrik havuz yapımında kullanılan iç kaplama malzemesi olan liner sayesinde %100 su sızdırmazlık sağlanırken anti bakteriyel yapısı sayesinde yosun ve bakteri oluşumunu engeller. Yaşar Bey havuzun temizlemesi için bir görevli bulunmadığından dolayı Havuz Temizleme Robotu ürünü de alarak havuz keyfini ikiye katladı.

WhatsApp chat
WhatsApp chat