Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Antalya Prefabrik Havuz

18.09.2019

Turizm cenneti Antalya’nın şirin tatil beldesi Kaş’ta ikamet eden Nil Hanım internette evine yaptırmak istediği prefabrik havuz modelleri için araştırma yaparken internet sitemiz www.armahavuz.com üzerinden bizimle iletişime geçti. Kendisine prefabrik oval havuz ve prefabrik panel havuz yapımı ve özellikleri hakkında bilgiler verdik. Nil Hanım kendi daha önce ikamet ettiği evde betonarme bir havuzu olduğunu ve yaşadığı sıkıntıları bize iletti. Bizde kendisine liner kaplamanın  avantajlarını ve uygun yapım maliyetleri hakkında kendisine bilgi aktardık.
 
Nil Hanım prefabrik havuzların yapımı ve prefabrik havuzların maliyetleri hakkında almış olduğu bilgilerden oldukça etkilendi ve form olarak daha çok hoşuna giden prefabrik oval havuzumuzu tercih etti.  Alt yapı tamamlandıktan sonra kurulum ekibimiz prefabrik havuzun kurulumunu tamamlayarak Nil Hanım’ a teslim ettiler.
 
Prefabrik havuz kolay bir şekilde kısa sürede montaj edilebilmesi ve prefabrik havuzların uygun maliyeti son yıllarda prefabrik havuzları çok cazip hale getirmiştir. Nil Hanım havuz keyfini arttırmak için su perdesi ürününü de alarak havuz keyfini arttırdı. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat