Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Prefabrik Havuz Yapımı Aşamaları

11.05.2020

Havuz yaptırmak herkesin hayalidir. Özellikle de bahçeli bir eve sahipse. Bununla beraber nasıl bir havuz yapılıcağına karar vermek çokta kolay değildir. Prefabrik havuz ebatları ve prefabrik havuz modelleri farklılık gösterir. Buna karar verebilmek için profesyonel bir firmadan mutlaka yardım almak gerekir. Prefabrik havuz yapacak firma hem güvenilir hem de kullanılan malzeme kalitesi açısından oldukça iyi olmalıdır. Bununla beraber mutlaka güçlü bir teknik servis desteği sunmalıdır. 
 
 
Prefabrik havuz yapılmadan önce bir keşif mutlaka yapılmalıdır. Keşif sonrası prefabrik havuzun yapılacağı yere mutlaka bir zemin etütü yapılmalıdır. Daha sonra prefabrik havuzun ebatlarına göre hafriyat alınıp tabanına pürüzsüz perdahlı terazisinde C30 beton dökülmelidir. Zemin prefabrik havuz montajına uygun hale geldikten sonra havuz kasası yerleştirilir ve önceden belirlenen iç ekipmanlar monte edilir. İç kaplama folyosu liner kaplama uygulaması yapıldıktan sonra makina dairesiyle havuz arasındaki bağlantılar tamamlanır. 
 
Makina dairesi kurulumundan sonra havuza su doldurulup kaçak testi yapılır ve sonrasında prefabrik havuz sorunsuz çalışır vaziyette müşteriye teslim edilir.

WhatsApp chat
WhatsApp chat