Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Ahsen Ayan Prefabrik Havuz Yapımı Manisa

16.07.2020

Ahsen Hanım www.armahavuz.com adlı internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçti. Yapmış olduğumuz görüşme sırasında Ahsen Hanım'a prefabrik havuz yapımı ve prefabrik havuz modelleri hakkında bilgiler verdik.

Havuz kullanımı konusunda betonarme havuz deneyimi olan müşterimiz yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları dile getirdi. Bizde kendisine prefabrik havuz yapımı nın avantajlarını ve çok daha uygun maliyetle sahip olabileceğini ve havuzunda yaşadığı sorunları yaşamayacağının bilgisini kendisine verdiğimiz örnekler ve gösterdiğimiz referanslar ile gösterdik.

Liner kaplama nın anti bakteriyle ve % 100 su sızdırmazlık sağlayan özellikleri ve 2 gün gibi kısa bir sürede prefhavuzun tamamlanabilmesi Ahsen Hanım'ı oldukça mutlu etti. Altyapısı dahil 7 günde kurulumunun tamamladığımız 500 x 1000 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuzumuzu Ahsen Hanım'a sorunsuz bir şekilde teslim ettik. Ahsen Hanım opsiyonel olan fiber merdiven, su perdesi ve tuz cihazı aksesuarlarını da satın alarak havuz keyfini arttırdı.

Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu ailesiyle güzel günlerde kullanmasını dileriz.

WhatsApp chat
WhatsApp chat