Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Hasan Bey için Bodrum’da Havuz Yapımı

15.06.2023

Bodrum’da havuz yapımı için araştırmalar yapmaya başladığımda, komşularım tarafından Arma Havuz firması tavsiye edildi. Bir çok komşumdan aldığım referanslar firmanın işlerinde oldukça profesyonel ve bilgili olmalarıydı. Havuz yapımı ve havuz maliyetleri için ulaştığım Arma havuz firması yetkilileri samimiyetleri ve bilgileriyle hemen beni etkiledi. Yaptırmak istediğim havuz prefabrik panel liner kaplamalı 3x5 bir havuzdu.
 

Havuz maliyetleri ve liner kaplama hakkında çekincelerim vardı, fakat liner kaplama konusunda Arma havuzun kullanmış olduğu 10 yıl garantili İspanyol cefil marka lineri duyunca, endişelerim ortadan kalktı. Havuz maliyetleri konusunda ise Arma Havuz yetkilileri son derece açıktı. Kendileriyle anlaştık ve sözleşmeyi imzaladıktan sonra, havuz yapımına hızlı bir şekilde başladılar.


Havuz yapımına başlandıktan sonra 7 gün içerisinde havuzum kullanımına hazır hale gelmişti. Havuz bakımı ve temizliğinin eğitimini de firmadan aldıktan sonra havuzumu kullanmaya başladım. Arma Havuz ailesine göstermiş oldukları samimiyet ve disiplinli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.

WhatsApp chat
WhatsApp chat