Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Sapanca’da Prefabrik Havuz Yapımı

19.10.2023

İzmit’in Sapanca bölgesinden internet aracılığıyla bizlere ulaşan Aylin Hanım, bahçesinde çocuklarıyla beraber keyifli vakit geçirmek amacıyla Havuz firmamıza ulaşmış, bahçesinde yaptırmayı düşündüğü 5x9 ebatlarında prefabrik havuz için bilgi talebinden bulunmuştur.

 

Gerçekleştirilen ilk görüşme de kendisine prefabrik panel havuz hakkında bilgiler verilmiş, havuz yapım süresi ve havuz bakımı hakkında detaylı bilgiler kendisine iletilmiştir.

 

Prefabrik havuz modelleri, satın alınabilecek prefabrik havuzların farklı tasarım ve stillerini ifade eder. Bazı yaygın modeller, doğal bir göl veya gölet görünümünü taklit etmek için tasarlanmış dikdörtgen veya oval şekilli havuzlar, böbrek şeklindeki havuzlar ve serbest biçimli havuzları içerir. Arka bahçenizin boyutuna ve şekline uyan ve özel ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi karşılayan bir model seçmek önemlidir.

 

Edindiği bilgiler ışığında 5x9 ebatlarında prefabrik havuz maliyeti nin kendisi için uygun olduğunu, havuzun iç kaplama malzemesi olan liner kaplama desenin mozaik olmasını istediğini bizlere iletmiştir. Altyapısı hazırlandıktan sonra firmamız Aylin Hanımın evine ulaşmış yaklaşık 2 gün içinde havuzun yapımını tamamlamış kendisine çalışır vaziyette teslim etmiştir.

 

Havuzun çalışma sistemi ve bakımı hakkında kendisi bilgiler iletilmiştir. Aylin Hanım ve ailesine bolca hoş vakit ve sağlıklı ömürler diler, havuzlarını iyi günler de kullanmasını temenni ederiz.   

WhatsApp chat
WhatsApp chat