Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Tekirdağ Şarköy’de Prefabrik Havuz Yapımı

26.10.2023

Tekirdağ Şarköy’deki evime havuz yaptırmak istiyordum. Havuz yapımı ve havuz maliyetleri hakkında fazla bilgim yoktu. Artan maliyetler gözümü korkutuyordu. Yaptığım araştırmalar sonrasında  birçok firmayla görüştükten sonra Arma Havuz firması ile karşılaştım. Kendileriyle gerçekleştirdiğim ilk görüşme son derece olumlu geçti.
 

Havuzun iç kaplaması olan liner kaplama hakkında da bilgim yoktu, Liner kaplama, bir yüzme havuzunun içini koruyucu bir tabaka ile kaplamak için kullanılan bir işlemdir. Bu, havuzdaki sızıntıları, lekeleri ve diğer hasarları önlemeye yardımcı olabilir. Astar kaplama için vinil, epoksi ve cam elyafı dahil olmak üzere kullanılabilecek çeşitli malzemeler vardır, şeklinde bu konuda detaylı bir şekilde bilgilendirildikten ve 10 yıl garanti süresi olduğunu öğrendikten sonra içim rahatlamıştı.
 

Son derece içten ve samimi olduklarını anladığım Arma Havuz çalışanları havuz maliyetleri konusunda bana son derece yardımcı oldular. 3X6 prefabrik havuz için altyapısını hazırladıktan sonra Arma Havuz ekibi alana geldi. 1 hafta  gibi kısa bir süre içersinde havuzumuzu teslim aldık. Anlayışları temizlikleri ve çalışkanlıkları için kendilerine teşekkür ederim. Bundan sonra gönül rahatlığıyla herkese havuz yapımı için Arma Havuzu tavsiye edeceğim.
 

Hüseyin Bey / Tekirdağ Şarköy

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat