Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Bursa Mudanya’da Prefabrik Havuz Yapımı

09.11.2023

Firmamıza Bursa Mudanya'dan ulaşan Betül Hanım, evinin bahçesine 4x8 ebatlarında bir prefabrik panel havuz yaptırmayı düşündüğünü, prefabrik havuzlar hakkında bilgi almak istediğini ve havuz maliyetleri hakkında fikir sahibi olmak istediğini bizlere iletti.
 

Kendisiyle yaptığımız toplantılar sonrasında, Prefabrik havuz yapımı, geleneksel havuz yapım yöntemlerine göre çeşitli avantajlar sunduğunu. Bu avantajlar arasında daha kısa yapım süreleri, üretim sürecinde daha fazla hassasiyet ve tutarlılık, azaltılmış işçilik maliyetleri ve daha düşük çevresel etki yer alır. Prefabrike havuzların ayrıca müşterinin özel ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayacak şekilde tasarlanabilir ve özelleştirilebilir ve aydınlatma, ısıtma ve su özellikleri gibi çeşitli malzeme ve özelliklerle tamamlanabilir olduğunu ilettik.
 

Prefabrik havuz kasamızın çelikten olduğunu içini liner ile kapladığımızı aktardık, her ikisinin de 10'ar yıl garantili olduğunu, liner kaplama için birçok desen seçeneğimiz olduğunu kendilerine aktardık. İlk görüşmeden oldukça memnun ayrılan Betül Hanım ile sözleşme detaylarını konuştuktan sonra, sözleşmelerimizi imzaladık.
 

Daha önceden projesini gönderdiğimiz havuzun altyapısı hazırlandıktan sonra firmamız Betül Hanımın evine ulaştı ve iki gün gibi bir sürede havuzu kendilerine teslim etti. 

WhatsApp chat
WhatsApp chat