Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Şile'ye Havuz Yapımı

17.12.2019

Aycan Hanım Burhaniye’de yaşayan dayısı Mehmet Bey’e yapmış olduğumuz prefabrik havuzu görüp bizimle iletişime geçti. 
 
Prefabrik havuz yapımı için keşfe gittiğimiz zaman evin konumunun prefabrik havuz için çok müsait olduğunu ve prefabrik havuzun yapımının çok kısa sürede tamamlanabileceğini kendisine ilettik .
 
Bahçe için en uygun prefabrik havuz modelinin 5.00 x 10.00 x 1.50 ölçülerindeki prefabrik panel havuzumuzu tercih ettiler. Çocukları için fiber merdiven ve havuza şık bir görüntü sağlaması amacıyla su perdesi ürünümüzü de alan Aycan Hanım havuzunun keyfini ikiye katladı. Havuzlarda kullanılacak en önemli havuz malzemesi havuz pompalarıdır. Makine dairesinde bulunan ve emiş ve besleme hatlarının açılıp kapanmasına yardımcı olan vanalar ve fittings malzemeleri de diğer bir önemli tesisat malzemesidir. Aycan Hanıma en uygun maliyeltler malzemleri teslim ettik.
 
Anti bakteriyel liner kaplama ile havuzunu hijyenik ve %100 sızdırmazlık sağlayan Aycan Hanım prefabrik havuzun maliyet ve havuz yapımındaki avantajlardan çok memnun kaldığını belirtti. 
 
Aycan Hanım’a ailesiyle beraber prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını diler Arma Havuz ailesi olarak kendisine teşekkür ederiz.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat