Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

Havuz Modelleri ve Havuz Yapımı

22.01.2020

Yüzme havuzu modelleri ve havuz yapımları bir çok değişik şekilde yapılmaktadır. Bireysel ve sosyal tesiste kullanılmak üzere profesyonel ekipler tarafından havuzların yapımı gerçekleşmektedir. Havuz modellerini ve havuz yapımı nı şu şekilde sıralayabiliriz.
 
1-Betonarme Havuz Yapımı
 
2-Prefabrik Havuz Yapımı
 
3-Süs Havuzu Yapımı
 
4-Gölet Yapımı
 
 
Betonarme Havuz Yapımı :
 
Betonarme havuzlar uzun süren şantiye süreçleri ve öngörülemeyen ekstra maliyet artışlarından dolayı eski önemini kaybetmiştir. Betonarme havuzlar skimmerli ve taşmalı olmak üzere iki farklı çeşitte yapılabilmektedir. Betonarme havuz yapımı sırasında kullanılan malzemeler çok önemlidir ve ilerde su kaçakları yaşanmasına sebep olabilir.
 
 
Yüzme havuzu yapımında gün geçtikçe daha fazla kullanılmaya başlanan havuz modelidir. En uygun maliyetli en kısa sürede ve en sağlıklı kullanılabilen havuz yapım şeklidir. Maliyet olarak betonarme havuzlara göre % 50 avantajlıdır. Bakımı betonarme havuzlara göre çok daha kolay ve ucuzdur. Belirlenen ölçüler fabrikada hazır olarak üretilir ve kısa süre içersinde profesyonel ekipler tarafından yapılır. Anti bakteriyel liner kaplama özelliği ile % 100 sızdırmazlık sağlar ve su kaçırma problemini ortadan kaldırır.
 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat