Arma Havuz | Prefabrik Havuz Yapımı
Paylaş

Haberler

Sayfayı İncele

İzmir Torbalı Prefabrik Havuz Yapımı

13.02.2020

İzmir’in şirin ilçesi Torbalı’da ikamet eden Mert Bey bizimle internet sitemiz olan www.armahavuz.com üzerinden iletişime geçti. 
 
Mert Bey betonarme havuz yapım maliyetlerinin yüksek olmasından ve uzun süren şantiye süresinden dolayı endişelerini bizimle paylaştı. Yapmış olduğumuz görüşme sırasında Mert Bey’e prefabrik havuz yapımı , havuz fiyatları ve havuz modelleri hakkında bilgiler verdik. Mert Bey yapmış olduğumuz referans havuzlardan birkaç tanesini daha gördükten sonra prefabrik havuz yapımı konusunda kararını verdi.
 
Bahçesinde yapmış olduğumuz keşif sonrasında Mert Bey’ e 4 x 9 x 1.50 ölçülerindeki panel havuzumuz bahçesi için  en uygun proje olduğu konusunda mutabık kaldık. Çizilen proje sonrası 7 gün içerisinde tamamlanan prefabrik panel havuzu Mert Bey’ e teslim ettik. Havuz bittiği zaman beklediğinden çok daha iyi bir sonuç aldığını belirten Mert Bey prefabrik havuzda kullanılan liner kaplama ile çocuklarına % 100 sızdırmazlık sağlayan ve anti bakteriyel bir havuz sahibi oldu.
 
Fiber merdiven ve Su perdesi ürünlerini de havuzunda tercih eden Mert Bey çok daha dekoratif ve kullanışlı bir prefabrik havuz sahibi oldu. Kendisine Arma Havuz ailesi olarak teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.
 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat